Certificering, examens en attesten

Bewijs jou skills en kennis

Bij Edu-Versity begrijpen we het belang van certificering na je educatieve reis. Daarom bieden we twee paden aan om jouw vaardigheden te toetsen en je skills te erkennen.

Na afronding van een cursus kan je jouw kennis aantonen door onze interne examens te voltooien en badges te verdienen. Deze zijn specifiek ontworpen om jouw leertraject en expertise te weerspiegelen.

Ga je graag een stap verder, dan bieden we de mogelijkheid om een officiële Microsoft-certificering te behalen. Dit kan na een cursus worden gedaan (meerprijs) of apart. De Microsoft-examens zijn flexibel beschikbaar: online, in groepsverband of op uw eigen school. Deze examens staan open voor iedereen, inclusief studenten.

Boeken met wereldbol en afstudeerhoedje - Livres avec globe et chapeau de fin d'études - Books with globe and graduation hat

EDU-Versity attesten en examens

Voor en door de lesgever

Bij elke opleiding van EDU-Versity hoort een online vragenlijst / examen die opgesteld is door de lesgever zelf. Hierdoor sluit de bevraagde kennis aan bij de geziene leerstof en liggen de klemtonen in de les correct. 

Je kan dit examen afleggen na het volgen van de opleiding om je begrip van de cursus te toetsen alsook een leuke badge te verdienen die je kan posten op je sociale media en kan gebruiken als bewijs van kennis.

Persoon met raket op de rug - Personne avec une fusée sur le dos - Person with rocket on back

Breng je eigen kunnen naar een hoger niveau.

Microsoft certificaten en examens

Bewijs jouw skills

Een Microsoft Certificering is een uitstekende mogelijkheid voor zowel personeelsleden als leerlingen om hun vaardigheden in Microsoft toepassingen te bewijzen.
 
Je kan hier voor verschillende formules kiezen. Met of zonder opleiding voor het examen, online of in groep of bij jou op school. Indien je dit wenst, komen we zelfs bij jou langs op school met toestellen die startklaar voor het examen zijn. Geen zorgen dus om het installeren van de juiste software. Aarzel niet om ons hiervoor te contacteren om de beste oplossing voor jou te zoeken.
 
Elk geslaagd examen levert een officieel Microsoftcertificaat en badge op.

MOS - Microsoft Office Specialist

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering is een professionele kwalificatie die aantoont dat je vaardig bent in het gebruik van Microsoft Office-programma’s zoals Word, Excel, Powerpoint… Er worden basisvaardigheden getoetst, maar ook enkele verborgen parels.

Je krijgt 50 minuten per examen. Deze examens kan je ook in het Nederlands afleggen.

Badge Microsoft Certified Educator

MCE - Microsoft Certified Educator

Wil jij jouw inzicht in de 21ste eeuwse vaardigheden bewijzen? Dan is de Microsoft Certified Educator iets voor jou. De focus ligt hier minder op de Microsoft tools, maar wel op hoe je lessen kan transformeren tot rijke, op maat gemaakte leerervaringen.

Focuspunten hier zijn kennisconstructie, het faciliteren van samenwerking, vaardige communicatie, zelfregulatie, problemen oplossen en innoveren in de echte wereld en het effectief inzetten van ICT.

Je krijgt 60 minuten voor dit examen. Dit examen kan enkel in het Engels worden afgelegd.

MS Fundamentals

De Microsoft Fundamentals examens zijn ontworpen om een basis te bieden voor de technologische kennis die nodig is in de hedendaagse digitale wereld. Deze examens zijn ideaal voor zowel technische professionals als studenten die hun actuele kennis van Microsoft-technologieën willen staven.
Deze examens zijn vaak rolgebaseerd of gespecialiseerd. Deze examens gaan over Azure, AI, M365, Security…

Je krijgt 45 minuten voor het examen zelf. Deze examens kunnen vaak ook in het Nederlands worden afgelegd.

Persoon met raket op de rug - Personne avec une fusée sur le dos - Person with rocket on back

Ons aanbod: